Kατηγορίες
Χρήσιμα Αρχεία
Μαθήματα Γιόγκα εγκυμοσύνης Birthlight - Midwives Thessaloniki
Εγκυμοσύνη, Τοκετός, Γέννα, Θηλασμός, Μαίες, Μαία, Μαιευτική Φροντίδα, Προγεννητικά, Βρεφικό μασάζ, Δραστηριότητες για βρέφη, βρεφικές δραστηριότητες, Αβραμίδου Ειρήνη Αθηνά, Καμπουρίδου Πασχαλίνα, Θεσσαλονίκη, Θεσ/νικη, Ελλάδα, Pregnancy, Birth, Midwives, Midwifery Care, Prenatal, Antenatal, Postnatal, Hypnobirthing, hypnobirthing, Thessaloniki, Greece, Avramidou Irene Athina, Kabouridou Pashalina
17194
post-template-default,single,single-post,postid-17194,single-format-standard,cookies-not-set,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,side_menu_slide_from_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Γιόγκα εγκυμοσύνης Birthlight

prenatal_yoga_midwives

Γιόγκα εγκυμοσύνης Birthlight

 
Με απέραντη χαρά, σας καλωσορίζουμε και σας προσκαλούμε στα μαθήματα προγεννητικής Γιόγκα που ξεκινούν στο Midwives!

 

Έναρξη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020!

Τα μαθήματα απευθύνονται σε εσάς που διανύετε το 2ο ή το 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

Η περιγεννητική Γιόγκα είναι μια ολοκληρωμένη προετοιμασία των γυναικών να αντιμετωπίσουν με γνώση, θάρρος και ασφάλεια όλα τα τρίμηνα της εγκυμοσύνης τους.

Η περιγεννητική Γιόγκα αναλύει την κυήση σε τέσσερα τρίμηνα.
Σε κάθε τρίμηνο μαθαίνουμε τρόπους να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που συναντάμε, είτε είναι εσωτέρικες είτε εξωτερικές. Oυσιαστικά είναι η πλήρης ανακούφιση και προετοιμασία των γυναικών για τον τοκετό και τη μητρότητα, σε συνεργάσια πάντα και με άλλους επαγγελματίες του κλαδου της υγείας.

θα διδαχθούμε απλές πρακτικές ώστε να επανακτήσουμε όλες τις δυνάμεις του σώματος μας και ασκήσεις που θα μας βοηθήσουν να μετακινούμαστε με ασφάλεια, για εμάς και το μωρό, στο χώρο. Θα μάθουμε εύκολους τρόπους να ανακουφίζουμε μίκρα προβλήματα της κύησης όπως καούρες και πόνους στη μέση. Μια εισαγωγη στην πλήρη χαλάρωση και στο διαλογισμό θα είναι ωφέλιμη στην καλύτερη σύνδεση με τα συναισθήματα μας και το μωρό μας. Με διάφορες παραλλάγες βασικών πρακτικών αναπνοής θα ενεργοποιήσουμε την αναπνόης μας. Θα συμβάλουμε μέσω της επιμήκυνσης της αναπνόης στην καλύτερη οξυγόνωση του εμβρύου. Η Birthlight γιογκα (www.birthlight.com) είναι μια ευχάριστη ολιστική προσέγγιση για την εγκυμοσύνη, είναι ένας συνδυασμός πρακτικών γιογκα, χορού, τραγουδιού, αναπνοής και χαλάρωσης.

Εισηγήτρια και δασκάλα της γιόγκα εγκυμοσύνης είναι η Δήμητρα Γεωργοπούλου, Birthlight perinatal instructor, Hatha Yoga instructor, Midwife.

Φορέστε άνετα ρούχα και έχετε μαζί σας μια πετσέτα.
Οι ομάδες θα σχηματιστούν ανάλογα την ηλικία κύησης και σε μικρά τμήματα που δεν θα υπερβαίνουν τα 5 άτομα.
—-

Κάθε Τρίτη, 10.30 πμ -12 μμ.
Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ / 4 συνεδρίες.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegGXHujn4vFyU6tKP71RiT5KnZWkud1bfjls7oLkI6S6Rd5w/viewform

Ή στείλτε μας όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και email στο info@midwives.gr ή στο inbox της σελίδας μας.

Καλέστε στα τηλέφωνα:
Ειρήνη: 6942 613197
Πασχαλίνα: 6944 833655
Midwives: 2310 538531

—-

Λίγα λόγια για τη Δήμητρα..

Προσέγγισα την Γίογκα λόγω σοβάρων μυοσκελετίκων προβλήματων στην περιοχή της μέσης και του αυχένα, και με βοήθησε να γίνω όχι μονο λειτουργική, αλλά να ζω χώρις πόνους και με λιγότερους φόβους. Το οτι αποφάσισα να την σπουδάσω και να την διδάσκω, νομίζω αιτιολογείται στο ότι είναι για μένα ένας συνδετικός κρίκος μεταξύ των σπουδών μου, σαν παιδί, στο μπαλετο, και σαν ενήλικη, στην μαιευτική. Οι γνώσεις που απεκτήσα σχετικά με την ανθρώπινη ανατομία, φυσιολογία και ψυχολογία, δρουν αλληλοσυμπληρωματικά επεκτείνοντας την κατανόηση μου πάνω στο ανθρώπινο σώμα και τις λειτουργείες του.

Ως κορύφωση όλων αυτών των αναζητήσεων, η ανάγκη μου να συνδυάσω την Μαευτική με τη Γίογκα, επείλθε η ειδικευσή μου στην Περιγεννητική Γιόγκα. Πλέον διδάσκω με μεγάλη μου χαρά το σύστημα της Βirthlight γιόγκα, πριν, κατα την διάρκεια, αλλά και μετά την εγκυμοσύνη, με κύριο μέλημα την ασφάλεια και την άνεση.

Εκιαιδευτική Κατάρτιση
2018 Birthlight Perinatal Yoga ,Αθήνα
2017 RYS 200 Hr Teacher training YOGA ALLIANCE, Yogacademy, Αθήνα
2010 Τμήμα Μαιευτικής,Αλεξάνδρειο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Σεμινάριο Advanced Life Support in Obstetrics (ALSO)

 
 

Save

Save

Save