Kατηγορίες
Χρήσιμα Αρχεία
Μεταγεννητική Γιόγκα Birthlight - Midwives Thessaloniki
Εγκυμοσύνη, Τοκετός, Γέννα, Θηλασμός, Μαίες, Μαία, Μαιευτική Φροντίδα, Προγεννητικά, Βρεφικό μασάζ, Δραστηριότητες για βρέφη, βρεφικές δραστηριότητες, Αβραμίδου Ειρήνη Αθηνά, Καμπουρίδου Πασχαλίνα, Θεσσαλονίκη, Θεσ/νικη, Ελλάδα, Pregnancy, Birth, Midwives, Midwifery Care, Prenatal, Antenatal, Postnatal, Hypnobirthing, hypnobirthing, Thessaloniki, Greece, Avramidou Irene Athina, Kabouridou Pashalina
17637
post-template-default,single,single-post,postid-17637,single-format-standard,cookies-not-set,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,side_menu_slide_from_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Μεταγεννητική Yoga Birthlight

Μεταγεννητική Yoga Birthlight

 
Με απέραντη χαρά, σας καλωσορίζουμε και σας προσκαλούμε στα μαθήματα μεταγεννητικής Yoga που ξεκινούν στο Midwives!
 
Το κλείσιμο του σώματος μου μετά τη γέννα!
 
Στην περίοδο της λοχείας καλούμαστε να προσαρμοστούμε στην καινούργια καθημερινότητα με το μωρό, όμως οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Προσπαθούμε να ανακάμψουμε από τον
τοκετό μας και ταυτόχρονα να επαναφέρουμε το σώμα και το νου σε μια καινούργια ισορροπία. Έχουμε λοιπόν ανάγκη από υποστήριξη αυτό το τέταρτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, όπως συνηθίζουμε να το αποκαλούμε.
 
Με την Μεταγεννητική γιόγκα μπορούμε να καλύψουμε πολλές από αυτες από τις ανάγκες μας. Σωματικά θα κλείσουμε το σώμα, επαναφέροντας τον ορθό κοιλιακό πίσω στην αρχική
του θέση, η σπονδυλική θα βρει πάλι την ισορροπία και την δύναμη της, η λεκάνη θα σταθεροποιηθεί και το στήθος και η πλάτη θα επανακτήσουν την ανοιχτή τους θέση, παράλληλα με τον θηλασμό.
Ψυχικά, πνευματικά και συναισθηματικά ο διαλογισμός και οι πρακτικές πάνω στην αναπνοή και στην χαλάρωση θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίζουμε και να προταιρεοποιήσουμε ίσως καλυτέρα τις ουσιαστικές ανάγκες μας, να χαλαρώνουμε σε στιγμές στρες και έντασης και να βρίσκουμε χρόνο για πραγματική σύνδεση με τον εαυτό μας, το μωρό μας και τον σύντροφο μας.
 
Οι πρακτικές είναι απλές και κατανοητές, για όλες τις γυναίκες και για όλους τους τύπους
σωμάτων. Σκοπός μας είναι να μπορούμε, μέτα από αυτές τις πέντε συναντήσεις, να κάνουμε αυτές τις πρακτικές μόνες μας στο σπίτι ή οπουδήποτε βρισκόμαστε για όσο καιρό μας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Τα μαθήματα είναι δια ζώσης και διαρκούν μία ώρα. Οι μαμάδες θα μπορείτε να συνοδεύεστε από τα μωρά σας εάν το επιλέξετε.
 
Τα μαθήματα απευθύνονται σε γυναίκες που έχουν περάσει την δεύτερη βδομάδα της λοχείας τους.
 
Η δασκάλα μας είναι η Δήμητρα Γεωργοπούλου, Μαία και Yoga Instructor
 
Κάθε Δευτέρα στις 11.30 πμ – 12.30 μμ
 
Κύκλος 5 συναντήσεων με συνολικό κόστος 80 ευρώ.
 
Δηλώσεις συμμετοχής: https://tinyurl.com/4p5zkzvr
 
Ή στείλτε μας όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και email στο info@midwives.gr
 
ή στο inbox της σελίδας μας.
 
Καλέστε στα τηλέφωνα:
Ειρήνη: 6942 613197
Πασχαλίνα: 6944 833655
Midwives: 2310 538531
 
 
—-

Λίγα λόγια για τη Δήμητρα..

Προσέγγισα την Γίογκα λόγω σοβάρων μυοσκελετίκων προβλήματων στην περιοχή της μέσης και του αυχένα, και με βοήθησε να γίνω όχι μονο λειτουργική, αλλά να ζω χώρις πόνους και με λιγότερους φόβους. Το οτι αποφάσισα να την σπουδάσω και να την διδάσκω, νομίζω αιτιολογείται στο ότι είναι για μένα ένας συνδετικός κρίκος μεταξύ των σπουδών μου, σαν παιδί, στο μπαλετο, και σαν ενήλικη, στην μαιευτική. Οι γνώσεις που απεκτήσα σχετικά με την ανθρώπινη ανατομία, φυσιολογία και ψυχολογία, δρουν αλληλοσυμπληρωματικά επεκτείνοντας την κατανόηση μου πάνω στο ανθρώπινο σώμα και τις λειτουργείες του.

Ως κορύφωση όλων αυτών των αναζητήσεων, η ανάγκη μου να συνδυάσω την Μαευτική με τη Γίογκα, επείλθε η ειδικευσή μου στην Περιγεννητική Γιόγκα. Πλέον διδάσκω με μεγάλη μου χαρά το σύστημα της Βirthlight γιόγκα, πριν, κατα την διάρκεια, αλλά και μετά την εγκυμοσύνη, με κύριο μέλημα την ασφάλεια και την άνεση.

Εκιαιδευτική Κατάρτιση
2018 Birthlight Perinatal Yoga ,Αθήνα
2017 RYS 200 Hr Teacher training YOGA ALLIANCE, Yogacademy, Αθήνα
2010 Τμήμα Μαιευτικής,Αλεξάνδρειο Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Σεμινάριο Advanced Life Support in Obstetrics (ALSO)

 
 

Save

Save

Save