Kατηγορίες
Χρήσιμα Αρχεία
Ατομική και οικογενειακή συμβουλευτική - Midwives Thessaloniki
Εγκυμοσύνη, Τοκετός, Γέννα, Θηλασμός, Μαίες, Μαία, Μαιευτική Φροντίδα, Προγεννητικά, Βρεφικό μασάζ, Δραστηριότητες για βρέφη, βρεφικές δραστηριότητες, Αβραμίδου Ειρήνη Αθηνά, Καμπουρίδου Πασχαλίνα, Θεσσαλονίκη, Θεσ/νικη, Ελλάδα, Pregnancy, Birth, Midwives, Midwifery Care, Prenatal, Antenatal, Postnatal, Hypnobirthing, hypnobirthing, Thessaloniki, Greece, Avramidou Irene Athina, Kabouridou Pashalina
17633
post-template-default,single,single-post,postid-17633,single-format-standard,cookies-not-set,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,side_menu_slide_from_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Ατομική και οικογενειακή συμβουλευτική

Ατομική και οικογενειακή συμβουλευτική

 
Κάτι σημαντικό και απαραίτητο στο Midwives!
Συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης για μητέρες, γονείς, οικογένειες.
 
Η διεπιστημονική προσέγγιση της κύησης και της λοχείας έχει πολλαπλά οφέλη για τους μέλλοντες γονείς, το παιδί που θα γεννηθει αλλά και τη σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους μέσα στο χρόνο. Από αυτό το πλαίσιο δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο κλάδος της ψυχολογίας, καθώς συμβάλει στην πρόληψη , την έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των διαταραχών που εμφανίζονται κατά την περιγεννητικη περίοδο (π.χ. επιλοχειος κατάθλιψη) και ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στο ζευγάρι να μοιραστει τους προβληματισμούς της καθερινοτητας και της οικογένειας (π.χ. οι συνήθειες ύπνου του νεογνου).
 
Ο νέος γονιος στην προσπάθεια του να ενημερωθει πληρέστερα για τα ζητήματα γονεϊκοτητας, πολλές φορές καταλήγει απλως να κατακλύζεται από πληροφορίες ,συνήθως αντικρουόμενες μεταξύ τους, γεγονος που του δημιουργεί σύγχυση και ανασφάλεια.
 
Στην περίπτωση αυτή, η εξατομικευμένη ψυχολογική φροντίδα και συμβουλευτικη θα τον βοηθήσουν να πάρει τις αποφάσεις που ταιριάζουν καλύτερα στη δική του μοναδική οικογένεια.
 
Επομενως, με γνωμονα το καλώς έχειν της οικογένειας, στο Midwives κάθε Παρασκευή, κατόπιν ραντεβού, σας παρέχουμε τη δυνατότητα ατομικής ή οικογενειακής συμβουλευτικής με την Ψυχολόγο και Μαία Ελένη Χαριτοπούλου, η οποία θα βρίσκεται στο χώρο μας κάθε Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι.
 
Μπορείτε να κλείσετε το δικό σας ραντεβού στο τηλέφωνο 6980273616 ή στο 6942613197.
Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να λύσουμε απορίες και να ξεμπερδεψουμε το κουβάρι της γονεϊκοτητας.

 

 

—-

Λίγα λόγια για τη Ελένη..

Η Ελένη Χαριτοπούλου είναι ανεξάρτητη μαία και ψυχολόγος και γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. το 2008 και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Έκτοτε εργάστηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας διατηρώντας το γραφείο της στην πόλη της Θεσ/νίκης. Το 2018, ούσα και η ίδια πλέον μητέρα δύο παιδιών, έπειτα από τη συμμετοχή της στις κατατακτήριες εξετάσεις, κατατάχθηκε πρώτη στο τμήμα μαιευτικής του ΑΤΕΙΘ από όπου αποφοίτησε το 2022 με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ 9,36. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος μαίας και διατηρεί το προσωπικό της γραφείο στην περιοχή της Επανομής. Με γνώμονα την εξατομικευμένη προσέγγιση, παρέχει υψηλού επιπέδου και επιστημονικά τεκμηριωμένη φροντίδα και συμβουλευτική στην έγκυο, την επίτοκο και τη λεχωίδα. Αναγνωρίζοντας το μεγαλείο του φυσιολογικού τοκετού και τη δύναμη της γυναίκας που γεννάει, στόχος της είναι τα μωρά να παίρνουν την πρώτη τους ανάσα σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, αγάπης και σεβασμού. Πρόσφατα προστέθηκε και το τρίτο παιδάκι στην οικογένειας της. 

 
 

Save

Save

Save