Kατηγορίες
Χρήσιμα Αρχεία
Ήρεμη μαμά - Ήρεμο μωρό - Midwives - Thessaloniki
Εγκυμοσύνη, Τοκετός, Γέννα, Θηλασμός, Μαίες, Μαία, Μαιευτική Φροντίδα, Προγεννητικά, Βρεφικό μασάζ, Δραστηριότητες για βρέφη, βρεφικές δραστηριότητες, Αβραμίδου Ειρήνη Αθηνά, Καμπουρίδου Πασχαλίνα, Θεσσαλονίκη, Θεσ/νικη, Ελλάδα, Pregnancy, Birth, Midwives, Midwifery Care, Prenatal, Antenatal, Postnatal, Hypnobirthing, hypnobirthing, Thessaloniki, Greece, Avramidou Irene Athina, Kabouridou Pashalina
16865
post-template-default,single,single-post,postid-16865,single-format-standard,cookies-not-set,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,side_menu_slide_from_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Ήρεμη μαμά – Ήρεμο μωρό

Ήρεμη μαμά – Ήρεμο μωρό

Στο Midwives, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στις 5 μ.μ. φιλοξενούμε την Ράνια Ερημάκη σε μια συνάντηση όπου θα μιλήσουμε για το ήρεμο μωρό!
Ήρεμο μωρό.
Το μυστικό είναι ένα: ήρεμη μαμά!
Πώς το πετυχαίνουμε; Τι κάνουμε όταν δεν μπορούμε να το πετύχουμε;

Θα εξασκηθούμε σε πρακτικές “ακαριαίας χαλάρωσης”, διδαγμένες από το Βirthlight, με ρίζες σε μια φυλή του Αμαζονίου και εμπλουτισμένες με τεχνικές αναπνοής και χαλάρωσης της γιόγκα, καθώς και από πολυετή εμπειρία συμμετοχής και συντονισμού ομάδων μαμάδων και μωρών.
Συμπεριλαμβάνoνται τακτικές για καλύτερο ύπνο και για τα ενδιάμεσα ξυπνήματα.

Ένα τρίωρο εργαστήριο για μαμάδες και έγκυες σε μορφή πρακτικού μαθήματος με ενδιάμεση ή παράλληλη ανάλυση-επεξήγηση των ασκήσεων.(Οι έγκυες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το υλικό για μεγαλύτερη χαλάρωση κατά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό).

Επιθυμητή η δωρεάν συμμετοχή συνοδών μαζί με τις γυναίκες.

Λίγα λόγια για την Ράνια..
 
Η Ράνια Ερημάκη ειναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.
Έχει σπουδάσει επιστήμες συμπεριφοράς (Ψυχολογία, Κοινωνιολογία και Κοινωνική Ανθρωπολογία) με Μάστερ στην Κοινωνική Ανθρωπολογία της Ευρώπης και εξειδίκευση στην ταυτότητα.
Από την πρώτο της μωρό, το 2008, έχει ασχοληθεί προσωπικά και επαγγελματικά με τις έγκυες, τις μαμάδες και τα μωρά.
Έχει ολοκληρώσει σχεδόν όλες τις εκπαιδεύσεις του Birthlight και έχει πάει σε πολλά σχετικά συνέδρεια.
Έκανε ομάδες εκγύμνασης και χαλάρωσης για μαμάδες και μωρά και ομάδες προετοιμασίας τοκετού.
Έχει φιλοξενήσει στο χώρο της στην Αθήνα για χρόνια την Ντίντη Ανάντα Ούταμα με συναντήσεις για μητέρες και διαλογισμό για μητέρες. Με την Ντίντη ξεκίνησε φιλανθρωπική δράση για τις πρόσφυγες έγκυες, μωρομάνες και επίτοκες.
Ήταν ένα απέ τα συντονιστικά μέλη του birthvoice, μιας μηνιαίας βιωματικής συνάντησης στην Αθήνα για τον τοκετό.
Είναι βοηθός μητρότητας τοκετού και λοχείας εκπαιδευμένη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με επαγγελματική εμπειρία.
Έχει εκπαιδευτεί στο συντονισμό κύκλων γυναικών και στην ενεργειακή θεραπεία του τροχού των Ίνκα.
Απο την άνοιξη του 2016 έχει μετακομίσει απο την Αθήνα στη Λήμνο, όπου γέννησε το τέταρτο παιδί της και αφοσιώθηκε στο μεγάλωμά του.
Παρά τις λεπτομέρειες του βιογραφικού της, η Ράνια στηρίζεται στη βιωματική γνώση, παρά στην ακαδημαϊκή, και στοχεύει να εμπνεύσει και άλλες γυναίκες να εμπιστευτούν τη γνώση που υπάρχει μέσα τους για τις αναπαραγωγικές διαδικασίες σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο.

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 5 – 8 μμ

Κόστος συμμετοχής: 30 ευρω

Δηλώστε συμμετοχή: https://bit.ly/2JOSFn3
ή
στέλνωντας μας όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και email στο info@midwives.gr ή στο inbox της σελίδας μας.

HAPPY TIP! Για όσους θέλουν να συμμετέχουν και στα δυο workshops με τη Ράνια Ερημάκη, Επικοινωνία με το έμβρυο και βρέφος + Ήρεμη μαμά, ήρεμο μωρό, το συνολικό κόστος είναι στα 60 ευρώ.

Καλέστε στα τηλέφωνα για περισσοτερες πληροφορίες:
Ειρήνη: 6942 613197
Πασχαλίνα: 6944 833655
Midwives: 2310 538531

————————–

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save