Kατηγορίες
Χρήσιμα Αρχεία
Baby Wearing Dance - Χορός με το μωρό στο μάρσιπο! - Midwives Greece
Εγκυμοσύνη, Τοκετός, Γέννα, Θηλασμός, Μαίες, Μαία, Μαιευτική Φροντίδα, Προγεννητικά, Βρεφικό μασάζ, Δραστηριότητες για βρέφη, βρεφικές δραστηριότητες, Αβραμίδου Ειρήνη Αθηνά, Καμπουρίδου Πασχαλίνα, Θεσσαλονίκη, Θεσ/νικη, Ελλάδα, Pregnancy, Birth, Midwives, Midwifery Care, Prenatal, Antenatal, Postnatal, Hypnobirthing, hypnobirthing, Thessaloniki, Greece, Avramidou Irene Athina, Kabouridou Pashalina
17137
post-template-default,single,single-post,postid-17137,single-format-standard,cookies-not-set,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,side_menu_slide_from_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Baby Wearing Dance – Xορός με το μωρό στο μάρσιπο!

baby wearing dance - Δώρα Μελά

Baby Wearing Dance – Xορός με το μωρό στο μάρσιπο!

Στο Midwives, κάθε Τετάρτη στις 11 πμ, έχουμε το αγαπημένο μας Βaby Wearing Dance!


Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στα δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα χορού για μαμάδες και μπαμπάδες με μωρά στο μάρσιπο, που διοργανώνει το Midwives!Για μωράκια από 3 μηνών και άνω..

Εισηγήτρια του προγράμματος είναι η Δώρα Μελά , καθηγήτρια χορού και πτυχιούχος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.

Από την εμβρυική ηλικία έως την πρώτη αγκαλιά και από την πρώτη βόλτα με το μάρσιπο ως τα πρώτα του βήματα, η σχέση του γονέα με το παιδί στηρίζεται στην σωματική επαφή. Όταν το βρέφος ακουμπάει και στηρίζεται στο γονέα νιώθει ασφάλεια, σιγουριά και ηρεμία. Σε αυτά τα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα από την επαφή στηρίζεται το πρόγραμμα «Babywearing dance», χορός για γονείς μαζί με τα μωρά τους στο μάρσιπο. Δεν πρόκειται για ένα κοινό μάθημα χορού αλλά για μία εμπειρία που συνδέει βαθύτερα το γονέα με το παιδί καθώς μοιράζονται, προσπαθούν, γυμνάζονται και διασκεδάζουν σαν ένα. Ακόμη, δίνεται η ευκαιρία στο γονέα να κάνει ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα, καθώς μέσα από το πρόγραμμα μαθαίνει το σώμα του και ανακαλύπτει νέους ήχους και ρυθμούς έχοντας τον καλύτερο παρτενέρ…το μωρό του!
Φορέστε άνετα ρούχα, το μάρσιπό σας και κάντε τον χώρο σας το ιδανικότερο dancefloor!

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν γονείς με παιδιά από 3 μηνών και άνω, χωρίς προηγούμενη εμπειρία στο χορό!

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με δια ζώσης συναντήσεις με κόστος συμμετοχής: 50 euro / Mήνα (4 ωριαία μαθήματα).

Δηλώστε συμμετοχή: https://bit.ly/2IZPmox

Περισσότερες πληροφoρίες: info@midwives.gr ή στο inbox της σελίδας μας Midwives.

Eπικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2310 538531, 6942613197 (Ειρήνη) και 6944833655 (Λίνα)

————————–

Εισηγήτρια του προγράμματος είναι η Δώρα Μελά , καθηγήτρια χορού και πτυχιούχος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.

————————————————–

Λίγα λόγια για την Δώρα..

baby wearing dance - Δώρα Μελά

Η Δώρα Μελά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Αν. Καφαντάρη καθώς και του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η ενασχόλησή της με τα παιδιά ξεκίνησε το 2008 μέσα από τη συμμετοχή της σε παιδαγωγικά προγράμματα και παιδικές κατασκηνώσεις. Ακόμη, έχει εφαρμόσει η ίδια ειδικό ερευνητικό πρόγραμμα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας με θέμα: «Δημιουργικός Χορός στην Προσχολική Εκπαίδευση: Εκφραστική Κίνηση και Μουσικές Προτιμήσεις των Νηπίων». Το 2017 παρακολούθησε πρόγραμμα επιμόρφωσης και μετεκπαίδευσης στη «Θεατρική Αγωγή» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει και διδάσκει το πρόγραμμα Babywearing Dance, ένα πρόγραμμα χορού ειδικό για μητέρες και βρέφη με μάρσιπο.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού με καταξιωμένους χορευτές και χορογράφους στην Ελλάδα αλλά και σε σχολές τις Ευρώπης όπως το P.A.R.T.S και το Henny Jurriens Foundation. Ως χορεύτρια και χορογράφος έχει λάβει συμμετοχή σε φεστιβάλ χορού όπως τα Δημήτρια, το «Kapani Project», το Φεστιβάλ Κόδρα, το Φεστιβάλ Αφήγησης Θεσσαλονίκης, το «δικό μου» φεστιβάλ χορού και το gala για την παγκόσμια ημέρα χορού που διοργανώνεται από το Σύλλογο Χορού Βορείου Ελλάδος. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Α΄Βοηθειών, Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία καθώς και σεμινάριο θετικής διαπαιδαγώγησης και προσέγγισης του παιδιού.
Από το 2012 εργάζεται σε σχολές χορού στην Θεσσαλονίκη, ενώ από το 2014 εργάζεται ως καθηγήτρια κλασικού και σύγχρονου χορού στις Σχολές Χορού Indancestrial. Από το 2013 είναι χορεύτρια στην ομάδα σύγχρονου χορού D.art Dance Company και από το 2016 χορογραφεί, χορεύει και έχει την επιμέλεια των κειμένων στις παραστάσεις του παιδικού χοροθεάτρου των Σχολών Χορού Indancestrial.


Πάρτε μια γέυση απο τον προηγούμενο κύκλο Baby Wearing Dance!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save