Kατηγορίες
Χρήσιμα Αρχεία
Baby Wearing Dance - Midwives Greece
Εγκυμοσύνη, Τοκετός, Γέννα, Θηλασμός, Μαίες, Μαία, Μαιευτική Φροντίδα, Προγεννητικά, Βρεφικό μασάζ, Δραστηριότητες για βρέφη, βρεφικές δραστηριότητες, Αβραμίδου Ειρήνη Αθηνά, Καμπουρίδου Πασχαλίνα, Θεσσαλονίκη, Θεσ/νικη, Ελλάδα, Pregnancy, Birth, Midwives, Midwifery Care, Prenatal, Antenatal, Postnatal, Hypnobirthing, hypnobirthing, Thessaloniki, Greece, Avramidou Irene Athina, Kabouridou Pashalina
17625
post-template-default,single,single-post,postid-17625,single-format-standard,cookies-not-set,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,side_menu_slide_from_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Baby Wearing Dance – Xορός με το μωρό στο μάρσιπο!

Baby Wearing Dance – Xορός με το μωρό στο μάρσιπο!

Στο Midwives, κάθε Τρίτη στις 11 πμ, έχουμε το αγαπημένο μας Βaby Wearing Dance!


Νέος κύκλος μαθημάτων «Babywearing Dance – Χορός με το μωρό μου στο μάρσιπο» με τη Δώρα Μελά!
Kάθε Τρίτη 6 στις 11.00πμ-12.00μμ με έναρξη 6 Δεκμεβρίου, και για 4 συναντήσεις, στο Midwives.
Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για ένα βρέφος από την αγκαλιά του γονέα του. Η σωματική επαφή από την εμβρυική ηλικία είναι το βασικό μέσο αλληλεπίδρασης του παιδιού με τον κόσμο. Όταν το βρέφος ακουμπάει και στηρίζεται στον γονέα νιώθει ασφάλεια, σιγουριά και ηρεμία. Ένα χάδι, το κράτημα του χεριού του, μία αγκαλιά είναι ικανά να το γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και αποδοχή, ενισχύοντας τον δεσμό μας μαζί του. Σε αυτά τα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα από την επαφή, στηρίχθηκε και δημιουργήθηκε το πρόγραμμα «Babywearing dance-χορός με το μωρό μου στο μάρσιπο», για γονείς και βρέφη από 3 μηνών και άνω. Και οι δύο, ενωμένοι σαν ένα σώμα, μοιράζονται τη χαρά της κίνησης και του χορού μέσα από την εμπειρία αυτού του ξεχωριστού μαθήματος.
Η έκφραση και η εκτόνωση μέσω του χορού βοηθά το μωρό να χαλαρώσει αλλά και τον γονέα να γυμναστεί και κυρίως να απολαύσει μία στιγμή παύσης από την καθημερινότητα διασκεδάζοντας. Αφήστε τη μουσική να σας παρασύρει στο ρυθμό της μέσα από χορογραφίες ειδικά και κατάλληλα διαμορφωμένες για “babywearing” γονείς! Φορέστε άνετα ρούχα, το μάρσιπό σας και… το μωρό σας και ελάτε να χορέψουμε!
*Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα δεν απαιτείται προηγούμενη ενασχόληση με το χορό.
Έναρξη Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
Ώρα: 11.00-12.00
Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ για τις 4 συναντήσεις (προπληρωμή)
Δηλώσεις συμμετοχής: https://tinyurl.com/4yvv9rfa
Ή στείλτε μας όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και email στο info@midwives.gr
ή στο inbox της σελίδας μας.
Καλέστε στα τηλέφωνα:
Ειρήνη: 6942 613197
Πασχαλίνα: 6944 833655
Midwives: 2310 538531
———————

Εισηγήτρια του προγράμματος είναι η Δώρα Μελά , καθηγήτρια χορού και πτυχιούχος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.

———————

Λίγα λόγια για την Δώρα..

baby wearing dance - Δώρα Μελά

Η Δώρα Μελά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Αν. Καφαντάρη καθώς και του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η ενασχόλησή της με τα παιδιά ξεκίνησε το 2008 μέσα από τη συμμετοχή της σε παιδαγωγικά προγράμματα και παιδικές κατασκηνώσεις. Ακόμη, έχει εφαρμόσει η ίδια ειδικό ερευνητικό πρόγραμμα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας με θέμα: «Δημιουργικός Χορός στην Προσχολική Εκπαίδευση: Εκφραστική Κίνηση και Μουσικές Προτιμήσεις των Νηπίων». Έχει παρακολουθήσει προγράμματα επιμόρφωσης και μετεκπαίδευσης στη «Θεατρική Αγωγή» και στη «Χοροθεραπεία» από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει και διδάσκει το πρόγραμμα Babywearing Dance, ένα πρόγραμμα χορού ειδικό για μητέρες και βρέφη με μάρσιπο.
Ως χορεύτρια και χορογράφος έχει παρακολουθήσει μαθήματα και έχει λάβει συμμετοχή σε φεστιβάλ χορού της Ελλάδας και του εξωτερικού. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει σεμινάριο αναφορικά με τη Θετική Διαπαιδαγώγηση και Προσέγγιση του παιδιού και Πρώτων Βοηθειών σε παιδιά και ενήλικες.
Από το 2012 εργάζεται σε σχολές χορού στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε ιδιωτικά σχολεία προσχολικής εκπαίδευσης της πόλης ως δασκάλα Μουσικοκινητικής Αγωγής. Διδάσκει κλασικό και σύγχρονο χορό στις Σχολές Χορού Indancestrial και στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Πάρτε μια γέυση απο τον προηγούμενο κύκλο Baby Wearing Dance!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save