Kατηγορίες
Χρήσιμα Αρχεία
Baby Wearing Dance - Χορός με το μωρό στο μάρσιπο! - Midwives Greece
Εγκυμοσύνη, Τοκετός, Γέννα, Θηλασμός, Μαίες, Μαία, Μαιευτική Φροντίδα, Προγεννητικά, Βρεφικό μασάζ, Δραστηριότητες για βρέφη, βρεφικές δραστηριότητες, Αβραμίδου Ειρήνη Αθηνά, Καμπουρίδου Πασχαλίνα, Θεσσαλονίκη, Θεσ/νικη, Ελλάδα, Pregnancy, Birth, Midwives, Midwifery Care, Prenatal, Antenatal, Postnatal, Hypnobirthing, hypnobirthing, Thessaloniki, Greece, Avramidou Irene Athina, Kabouridou Pashalina
16488
post-template-default,single,single-post,postid-16488,single-format-standard,cookies-not-set,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,side_menu_slide_from_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Baby Wearing Dance – Xορός με το μωρό στο μάρσιπο!

Baby Wearing Dance – Xορός με το μωρό στο μάρσιπο!

Στο Midwives, την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 στις 11.30 πμ, ξεκινά το αγαπημένο μας Βaby Wearing Dance!

Μετά απο δυο επιτυχημένους κύκλους την προηγούμενη άνοιξη και καλοκαίρι, στο Midwives καλωσορίζουμε ξανά το διασκεδαστικό πρόγραμμα χορού με το μωρό σας-Baby Wearing Dance, με τη δασκάλα χορού της Indancestrial Dance School, Δώρα Μελά.

Από την εμβρυική ηλικία έως την πρώτη αγκαλιά και από την πρώτη βόλτα με το μάρσιπο ως τα πρώτα του βήματα, η σχέση του γονέα με το παιδί στηρίζεται στην σωματική επαφή. Όταν το βρέφος ακουμπάει και στηρίζεται στο γονέα νιώθει ασφάλεια, σιγουριά και ηρεμία. Σε αυτά τα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα από την επαφή στηρίζεται το πρόγραμμα «Baby wearing Dance», χορός για γονείς μαζί με τα μωρά τους στο μάρσιπο ή χωρίς αυτόν. Δεν πρόκειται για ένα κοινό μάθημα χορού αλλά για μία εμπειρία που συνδέει βαθύτερα το γονέα με το παιδί καθώς μοιράζονται, προσπαθούν, γυμνάζονται και διασκεδάζουν σαν ΕΝΑ! Με σεβασμό στο βρέφος και ασφάλεια πάνω απ’όλα, το “Baby wearing Dance” αποτελεί μια δημοφιλή και περιζήτητη δραστηριότητα στις χώρες του εξωτερικό!

Ακόμη, δίνεται η ευκαιρία στο γονέα να ξεφύγει από τις καθημερινές ασχολίες καθώς μέσα από το πρόγραμμα μαθαίνει το σώμα του και ανακαλύπτει νέους ήχους και ρυθμούς έχοντας τον καλύτερο παρτενέρ… το μωρό του!

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν γονείς με βρέφη από 3 έως 12 μηνών.

Φορέστε άνετα ρούχα.. τα μωρά σας και ελάτε να διασκεδάσουμε και να γυμναστούμε χορεύοντας!

————————–———————————————

Έναρξη: Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Kάθε Δευτέρα στις 11:30 π.μ.

Μια φορά την εβδομάδα (διάρκεια συνεδρίας 45 λεπτά).

Συνολικό κόστος: 60 ευρώ (προπληρωμή).

Δηλώστε συμμετοχή: https://bit.ly/2IZPmox

Περισσότερες πληροφορίες στο: info@midwives.gr ή στο inbox της σελίδας μας Midwives.

Eπικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2310 538531, 6942613197 (Ειρήνη) και 6944833655 (Λίνα)

————————–

Εισηγήτρια του προγράμματος είναι η Δώρα Μελά , καθηγήτρια χορού και πτυχιούχος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ.

————————————————–

Λίγα λόγια για την Δώρα..

Διδάσκει: Μουσικοκινητική αγωγή, κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό και το πρόγραμμα χορού για γονείς και παιδιά.

Η Δώρα Μελά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Αν. Καφαντάρη καθώς και του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η ενασχόλησή της με τα παιδιά ξεκίνησε το 2008 μέσα από τη συμμετοχή της σε παιδαγωγικά προγράμματα και παιδικές κατασκηνώσεις. Ακόμη, έχει εφαρμόσει η ίδια ειδικό ερευνητικό πρόγραμμα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας με θέμα: «Δημιουργικός Χορός στην Προσχολική Εκπαίδευση: Εκφραστική Κίνηση και Μουσικές Προτιμήσεις των Νηπίων».

Ασχολείται με το χορό από την ηλικία των 3 ετών και έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στη σχολή χορού της Αμαλίας Στρινοπούλου, στη σχολή χορού της Μπέτυς Βυτινάρου και στη σχολή χορού Αν. Καφαντάρη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με καταξιωμένους χορευτές και χορογράφους. Ως χορεύτρια έχει λάβει συμμετοχή σε φεστιβάλ χορού όπως τα Δημήτρια, το «Kapani Project», το φεστιβάλ Κόδρα, το «δικό μου» φεστιβάλ χορού και το gala για την παγκόσμια ημέρα χορού που διοργανώνεται από το Σύλλογο Χορού Βορείου Ελλάδος.

Από το 2013 είναι χορεύτρια στην ομάδα σύγχρονου χορού D.art Dance Company έχοντας λάβει συμμετοχή χορεύοντας και χορογραφώντας στις παρακάτω παραγωγές:

  • (2015) Please..mind the trap!
  • (2016) Τούμπαλιν
  • (2016) 18+
  • (2016) d.INNER

Από το 2012 εργάζεται σε σχολές χορού στην Θεσσαλονίκη, ενώ από το 2014 εργάζεται ως καθηγήτρια κλασικού και σύγχρονου χορού στη σχολή χορού Indancestrial.

 


Πάρτε μια γέυση απο τον προηγούμενο κύκλο Baby Wearing Dance!

 

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save