Kατηγορίες
Χρήσιμα Αρχεία
Βοήθεια στον Μηρικό Θηλασμό | Midwives Thessaloniki
Εγκυμοσύνη, Τοκετός, Γέννα, Θηλασμός, Μαίες, Μαία, Μαιευτική Φροντίδα, Προγεννητικά, Βρεφικό μασάζ, Δραστηριότητες για βρέφη, βρεφικές δραστηριότητες, Αβραμίδου Ειρήνη Αθηνά, Καμπουρίδου Πασχαλίνα, Θεσσαλονίκη, Θεσ/νικη, Ελλάδα, Pregnancy, Birth, Midwives, Midwifery Care, Prenatal, Antenatal, Postnatal, Hypnobirthing, hypnobirthing, Thessaloniki, Greece, Avramidou Irene Athina, Kabouridou Pashalina
17222
post-template-default,single,single-post,postid-17222,single-format-standard,cookies-not-set,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,side_menu_slide_from_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Βοήθεια στον Μητρικό Θηλασμό

Βοήθεια στον Μητρικό Θηλασμό

Βοήθεια στο Μητρικό Θηλασμό!
Στο Midwives κατανοούμε την μεγάλη ανάγκη για βοήθεια που έχουν οι νέοι γονείς με τον μητρικό θηλασμό.
Από την εμπειρία μας βλέπουμε ότι η μή ενημέρωση προγεννητικά στα θέματα του θηλασμού, οι κακές πρακτικές στα μαιευτήρια και οι λανθασμένες συμβουλές των επαγγελματιών υγείας μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα και πολλές φορές σε πρόωρη διακοπή του μητρικού θηλασμού.
Παρ’όλα αυτά, ακόμη και όταν τα πράγματα δείχνουν ότι χάνονται, μπορεί να βρεθεί η λύση. Μια (ή και δυο) συνάντηση με τη μαία, είναι πιθανό να λύσει τυχόν προβλήματα και να οδηγήσει στον ανεμπόδιστο και επιτυχή θηλασμό!
H Πασχαλίνα (IBCLC) και η Ειρήνη (MSc), οι μαίες του Midwives, με μακροχρόνια εμπειρία στο μητρικό θηλασμό θα είμαστε διαθέσιμες κάθε Τετάρτη από τις 10πμ – 9μμ στο Midwives, κατόπιν ραντεβού, για να προσφέρουμε μαιευτική φροντίδα σε εσάς και τα μωράκια σας σε ότι αφορά το μητρικό θηλασμό!
Ελάτε (με το μωρό σας!) να δούμε από κοντά τυχόν προβλήματα των πρώτων ημερών όπως: πληγωμένες θηλές, χαμηλή πρόσληψη βάρους του νεογνού, μειωμένη παραγωγή γάλακτος, στάσεις θηλασμού κ.α. Αλλά και δημιουργία τράπεζας μητρικού γάλακτος όταν η μαμά ξεκινάει τη δουλειά, επαναγαλακτισμός, αποθηλασμός με ενσυναίσθηση και αγάπη.
Κλείστε ραντεβού στέλνοντας μας όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας και email στο info@midwives.gr ή στο inbox της σελίδας μας.
Ή καλέστε στα τηλέφωνα:
Ειρήνη: 6942 613197
Πασχαλίνα: 6944 833655
Midwives: 2310 538531
Κόστος επίσκεψης: 30 ευρώ

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save