Kατηγορίες
Χρήσιμα Αρχεία
Τοκετός στο Μαιευτήριο - Midwives Greece - Family Wellbeing
Εγκυμοσύνη, Τοκετός, Γέννα, Θηλασμός, Μαίες, Μαία, Μαιευτική Φροντίδα, Προγεννητικά, Βρεφικό μασάζ, Δραστηριότητες για βρέφη, βρεφικές δραστηριότητες, Αβραμίδου Ειρήνη Αθηνά, Καμπουρίδου Πασχαλίνα, Θεσσαλονίκη, Θεσ/νικη, Ελλάδα, Pregnancy, Birth, Midwives, Midwifery Care, Prenatal, Antenatal, Postnatal, Hypnobirthing, hypnobirthing, Thessaloniki, Greece, Avramidou Irene Athina, Kabouridou Pashalina
15418
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15418,cookies-not-set,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,side_menu_slide_from_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Τοκετός στο Μαιευτήριο

Ο τόπος του τοκετού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία της μητέρας. Το ιδανικό μέρος είναι εκεί που η ίδια αισθάνεται ασφάλεια και ηρεμία.

Αν αυτό το μέρος για εσάς είναι το (ιδιωτικό) μαιευτήριο, μπορείτε να κάνετε τέτοιες επιλογές που θα σας βοηθήσουν να έχετε μια όμορφη εμπειρία τοκετού. Η μαία που θα σας συνοδεύσει στη γέννα σας είναι ο συνοδοιπόρος μαζί με τον σύντροφο σας, στο ταξίδι αυτό του ερχομού του μωρού σας.

Βασικά βήματα πριν τοκετό είναι η ψυχοσωματική προετοιμασία του ζευγαριού, η ενημέρωση, η διαχείριση του φόβου και η ψυχική ενδυνάμωση στις ατομικές ή ομαδικές προγεννητικές συναντήσεις του Midwives. Συμπληρώνοντας το πλάνο τοκετού και επιλέγοντας την μαιευτική ομάδα (μαία, γιατρός) είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βιώσετε εναν χωρίς επιπλοκές, ασφαλή και ήρεμο τοκετό.

Με την εμπειρία μας ως μαίες, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να γεννήσετε εντελώς φυσικά, να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον οικείο, έτσι ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε την πρωτόγνωρη για σας εμπειρία της γέννας. Εκτός αυτού, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να περάσουμε τη λανθάνουσα φάση του τοκετού στο σπίτι σας με τη συνεχή παρακολούθηση σας από εμάς αλλά και να επιτύχετε στο μαιευτήριο όλα όσα έχετε ονειρευτεί για τη γέννα του παιδιού σας (φυσικές μεθόδους ανακούφισης, τοκετός στο νερό, θηλασμός μέσα στην πρώτη ώρα, μη απομάκρυνση του νεογνού, αποφυγή των πρακτικών ρουτίνας και περινεοτομής).

Γεννήστε “σαν στο σπίτι” σας στην κλινική, μαζί μας!

Save

Save

Save

Save