Kατηγορίες
Χρήσιμα Αρχεία
Συναντήσεις Λοχείας για νέες μητέρες - Midwives Greece
Εγκυμοσύνη, Τοκετός, Γέννα, Θηλασμός, Μαίες, Μαία, Μαιευτική Φροντίδα, Προγεννητικά, Βρεφικό μασάζ, Δραστηριότητες για βρέφη, βρεφικές δραστηριότητες, Αβραμίδου Ειρήνη Αθηνά, Καμπουρίδου Πασχαλίνα, Θεσσαλονίκη, Θεσ/νικη, Ελλάδα, Pregnancy, Birth, Midwives, Midwifery Care, Prenatal, Antenatal, Postnatal, Hypnobirthing, hypnobirthing, Thessaloniki, Greece, Avramidou Irene Athina, Kabouridou Pashalina
16752
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16752,cookies-not-set,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,side_menu_slide_from_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Συναντήσεις λοχείας για νέες μητέρες

Οι πρώτοι μήνες μετά τον τοκετό, η περίφημη περίοδος της λοχείας βιώνεται με ποικίλους τρόπους από κάθε νέα μητέρα. Με τις ευκολίες και τις δυσκολίες της, είναι μια χρονική στιγμή στη ζωή της γυναίκας που χρειάζεται υποστήριξη από το περιβάλλον της. Οι αλλαγές στο σώμα, στην καθημερινότητα, η ευθύνη για το μωρό και η αλλαγή των ρόλων στη σχέση με το σύντροφο, πολλές φορές φέρνει δυσκολίες στη νέα μητέρα.

Στις συντήσεις λοχείας που ετοιμάσαμε με αγάπη για τις νέες μανούλες, θα προσπαθήσουμε παρέα να προσεγγίσουμε συναισθηματικά αλλά και πρακτικά τη περίοδο της λοχείας.

Οι μαίες του Midwives, Ειρήνη και Λίνα, με την πολύτιμη βοήθεια της αγαπημένης, Αλεξάνδρας Κασαπάκη, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Γκεσταλτ και μητέρα, θα κουβεντιάσουμε σχετικά με τα πιο σημαντικά θέματα που προκύπτουν κατά την διάρκεια της λοχείας.

Ο κύκλος συναντήσεων αποτελείται από 5 συνεδρίες με θέματα:

1η συνάντηση: H εμπειρία του τοκετού μου.

2η συνάντηση: Η συναισθηματική μου κατάσταση στη λοχεία.

3η συνάντηση: H σχέση μου με τον σύντροφο.

4η συνάντηση: To κλάμα του μωρού μου – Η ανταπόκριση.

5η συνάντηση: O ύπνος μου – η φροντίδα της μαμάς.

 

Σας περιμένουμε με τα μωρά σας, με ζεστό τσάι και υγιεινά κουλουράκια!

Το Midwives μετατρέπεται σε ένα χώρο συνάντησης, έκφρασης, μοιράσματος και υποστήριξης για νέες μητέρες!

Ελάτε με τα μωράκια σας ή χωρίς, με τη χαρά, τη λύπη, τη δυσκολία, το γέλιο, την αϋπνία ή απλά την περιέργεια,
σε μία νέα σειρά δημιουργικών συναντήσεων με γνώμονα
την επίγνωση και την αλληλοστήριξη!

Οι συναντήσεις απευθύνονται σε νέες μητέρες με βρέφη μέχρι ενός έτους.

Δείτε πότε θα πραγματοποιηθεί ο επόμενος κύκλος συναντήσεων λοχείας για νέες μητέρες!

Save

Save