Kατηγορίες
Χρήσιμα Αρχεία
Κατ'οίκον Επισκέψεις απο τη Μαία - Midwives Greece - Family Wellbeing
Εγκυμοσύνη, Τοκετός, Γέννα, Θηλασμός, Μαίες, Μαία, Μαιευτική Φροντίδα, Προγεννητικά, Βρεφικό μασάζ, Δραστηριότητες για βρέφη, βρεφικές δραστηριότητες, Αβραμίδου Ειρήνη Αθηνά, Καμπουρίδου Πασχαλίνα, Θεσσαλονίκη, Θεσ/νικη, Ελλάδα, Pregnancy, Birth, Midwives, Midwifery Care, Prenatal, Antenatal, Postnatal, Hypnobirthing, hypnobirthing, Thessaloniki, Greece, Avramidou Irene Athina, Kabouridou Pashalina
15451
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15451,cookies-not-set,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,,side_menu_slide_from_right,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Κατ’οίκον Επισκέψεις απο τη Μαία

Mετά τον τοκετό, είτε γεννήσατε στο μαιευτήριο είτε στο σπίτι, οι πρώτες ημέρες με το μωρό απαιτούν δύναμη, ηρεμία και ξεκούραση. Στο Μidwives θα σας βοηθήσουμε να ανταποκριθείτε στο νεο σας ρόλο αλλά και θα σας συμβουλέψουμε τόσο για το θηλασμό όσο και για τη φροντίδα του νεογνού, ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας της οικογένειάς σας.

Ο έλεγχος του νεογέννητου την τρίτη με τέταρτη ημέρα μετά τη γέννα για τον ίκτερo και το βάρος του, χωρίς να χρειαστεί να πάτε στο μαιευτήριο, καθώς επίσης και η λήψη του αίματος απο την πατούσα του μωρού για το Guthrie Test, μπορεί να γίνει απο εμάς στο σπίτι. Θα συμπληρωθεί το Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού έτσι ώστε να παραμένει ενημερωμένο.

Save

Save

Παράλληλα ο έλεγχος της κατάστασης της μητέρας απο τις μαίες είναι σημαντική αυτές τις πρώτες ημέρες. Που είναι το ύψος της μήτρας; Πως είναι το τραύμα στο περίνεο αν υπάρχει ή η τομή της καισαρικής; H κατάσταση του στήθους; Πως είναι η ψυχική της κατάσταση; Πως νιώθει; Είναι μερικά απο τα στοιχεία που παρατηρούμε και ελέγχουμε.

Επίσης, δίνονται συμβουλές στη μητέρα για γρήγορη επαναφορά του σώματος της στα προ-εγκυμοσύνης επίπεδα με κινήσεις και ασκήσεις καθώς και για τη σωματική της φροντίδα.

Save

Save

Save